مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در آیین کلنگزنی ساخت مخازن اضطراری آب که روز پنجشنبه در یکی از بوستانهای شهر تهران برگزار شد، گفت: طرح مخازن فولادی آبرسانی اضطراری تاکنون در ۳۳ محله تهران اجرا شده است و اکنون در مرحله دوم این طرح، ساخت ۷۲ باب مخزن دیگر تا خرداد ۱۴۰۱ به اتمام خواهد رسید و مابقی مخازن تا سال ۱۴۰۲ تکمیل و وارد مدار بهرهبرداری خواهند شد.
محمدرضا بختیاری با اشاره به اینکه هزینه ساخت و استقرار هر باب مخزن فولادی بین یک و نیم تا دو میلیارد تومان است، افزود: برای اتمام کل ۳۷۴ باب مخزن حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
بختیاری با بیان اینکه هم اکنون ۱۳۲ مخزن بتنی بزرگ با حجم بین ۱۰ تا حدود ۵۰ هزار متر مکعب در شهر تهران وجود دارد، خاطرنشان ساخت: برنامه مقاومسازی بیش از ۹۰ باب مخزن در دستور کار قرار گرفته و عملیات مقاومسازی ۱۴ باب آن به اتمام رسیده است.
بختیاری افزود: این مخازن با ظرفیت ۱۰۰ متر مکعب در مواقع اضطراری همچون وقوع زلزله قادر است به مدت سه شبانهروز آب شرب را برای هر نفر روزانه سه لیتر و تا شعاع یک کیلومتر تامین و در اختیار هر کدام از محلات شهر تهران قرار دهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: نصب مخازن آبرسانی اضطراری در بیمارستانها نیز در دستور کار قرار دارد و هم اکنون اجرای این طرح در ۱۰ بیمارستان از ۱۵۲ بیمارستان شهر تهران هدفگذاری شده و هماهنگی برای اجرای آن در چهار بیمارستان نیز انجام شده است.
تهران حدود ۹ هزار کیلومتر شبکه آبرسانی دارد، طرح ساخت مخازن ذخیره آبرسانی اضطراری که ابتدا در ژاپن اجرا شده است ،اکنون برای دومین بار در جهان در کلانشهر تهران آغاز شده و آب شرب پایتخت را در صورت بروز زلزله و بلایای طبیعی تامین خواهد کرد.
آدرس:
تهران، منطقه ۵، محله ارم، بلوار فردوس غرب، خیابان بهار جنوبی، کوچه وحید غربی، پلاک ۳، ساختمان پرشین، طبقه سوم، واحد ۲۰
ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعداز ظهر
پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر
کلیه محتوای این سایت متعلق به شرکت فرآب زیست بوده و هر گونه کپی برداری از محتوای آن بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.